Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Cehă şi Sfântul Scaun

A A A

MESAJ DE MULȚUMIRE URMARE ALEGERILOR PREZIDENȚIALE

Publicat:Wed, 18/11/2020 - 17:08

Ambasada Republicii Moldova în Republica Cehă aduce sincere aprecieri tuturor alegătorilor pentru participarea activă la vot în Republica Cehă atât în primul, cât și în cel de-al doilea tur al alegerilor Președintelui Republicii Moldova. Cetățenii noștri au dat dovada de un înalt spirit civic și bună organizare, ceea ce a permis ca toți doritorii să-și exprime votul. Subliniem că, în acest scrutin și-au exercitat dreptului constituțional la vot, în turul I – 1475 alegători, iar în turul II - 3108 alegători.

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea plenară a tuturor membrilor Biroului Electoral al Secției de Votare nr. 1/316, a operatorilor, dar și voluntarilor. Vă mulțumim pentru atitudinea Dumneavoastră conștiincioasă, responsabilitatea și dedicația în procesul de pregătire și desfășurare a celor două tururi de scrutin prezidențial!

Ambasada Republicii Moldova la Praga exprimă gratitudine ministerelor afacerilor externe și al afacerilor interne ale Republicii Cehe, care au cooperat în vederea desfășurării, fără impedimente, a alegerilor prezidențiale, în condițiile deloc simple de pandemie COVID-19 și restricțiilor existente.