Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova

Ambasada Republicii Moldova în Republica Cehă şi Sfântul Scaun

A A A

ANUNȚ IMPORTANT!!!

Publicat:Fri, 24/04/2020 - 10:28

Stimați concetățeni,

În conformitate cu pct. 18 din Deciziei nr. 17 din 13 aprilie 2020 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, este suspendat transportul rutier de persoane în trafic internațional prin servicii regulate, regulate speciale, ocazionale și în regim de taxi, cu excepția curselor speciale autorizate de către Comisia pentru Situații Excepționale. Încălcarea acestei dispoziții constituie temei pentru suspendarea înregistrării până la 3 luni sau radierea din Registrul operatorilor de transport rutier.

În context, Ambasada atenționează asupra faptului că dat fiind numărul mare de oferte de privind deplasarea spre Republica Moldova cu diferite tipuri de transport, care apar în mediul on-line, întru evitarea situațiilor neplăcute precum escrocherii, estorcări nejustificate de bani, etc., îndemnăm la maximă atenție, prin ignorarea ofertelor ademenitoare, dar dubioase și neverificate.

Pentru informații suplimentare, precum și în situații de urgență cetățenii pot apela la numărul Ambasadei +420 733 786 333.